M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Her er en god opskrift på bastogne kiks, eller småkager om man vil. Det startede som en pebernød opskrift fra min tante Pia, den er blevet rettet til lidt efter lidt og smager nu som de dejlige bastogne kiks
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. t. æ. v. c. m. f. N. ,. a. h. P. p. k. D. j. å. b. -. ø. y. J. C. M. R. B. ). w. H. (. 6. 7. 2. ½. 1. 3. 8. 5. 0. S. T. Æ. L. 4. V. O. |. A. z. ". I. K
I. a. f. t. e. n. r. v. i. d. l. b. g. m. k. s. ö. D. y. ,. h. o. æ. ø. p. å. j. C. ). J. u. P. O. H. N. (. 4. 6. 2. 5. ½. 7. R. 1. /. L. T. 0. S. -. c. B. 8. . E. K. V. F. l
Ja de er hjemmebagt, men altså ikke helt hjemmelavede. Jeg må indrømme at jeg elsker ét godt hjemmelavet rugbrød, med en surdej som virkelig er blevet plejet, men da jeg ikke syntes tiden er til det i øjeblikket, har jeg snydt lidt
Selvgjort er velgjort, specielt når det drejer sig om mad - det samme gælder for knækbrød. Jeg har aldrig været den store fan af knækbrød, men efter at jeg fandt ud af at hemmeligheden ligger i at bage dem selv, så har jeg måtte overgive mig
Ingen jul uden hjemmebagte vaniljekranse. Opskrift på hjemmebagte vaniljekranse (ca. Her følger opskriften, som i år er blevet justeret og efter min mening nu sidder lige i øjet nu Det er nemt og hurtigt at bage vaniljekranse
Det gjorde jeg så for første gang i går, og her kommer opskriften – komplet med de fælder, jeg faldt i, som du måske ville falde i, og som skal undgås næste gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.