Købte burgerboller smager ikke af meget men ofte får man lavet de hjemmelavede burger boller for tunge, så retten kommer til at lægge alt for tungt i maven
Her lavede vi hjemmelavet sunde burgere, med fokus på Nøglehuls- og fuldkornsmærket. Hjemme ved mig, siger min far aldrig nej til en god burger, men han er ikke så glad for de mange overflødige kalorier, som kommer med, når de købes i den lokale burgerbar
Til burgere her i huset hører hjemmelavet cocktailsauce, røræg - det giver burgerne og bøffen sådan en dejlig blød konsistens når man tygger i det, - bøf, med eller uden ost og spegepølse/pepperoni, bacon og selvfølgelig salat, tomat og agurk
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.