Prøves

Prøves

  • 10 Opskrifter
Citron-sandkage med kandiseret citron

Citron-sandkage med kandiseret citron

C. i. t. r. o. n. -. s. a. d. k. g. e. p. y. m. c. v. D. j. b. l. å. f. h. ø. ,. æ. O. u. (. ). S. L. T. 4. 0. 5. 6. B. K. 2. 1. /. ½. 3. H. I. 8. P. é. R. E. V. N. M. J. ". F. A. W. 9

Lys Romkugle m. Pistacie & Lime Crumble

 . Romkugler er for mig noget jeg ikke får spist ofte nok, den bliver ofte byttet ud for “rigtig” kage og jeg har derfor ikke spise særligt mange romkugler i mine dage

“Popcakes” med jordbær

Opskriften giver ca. 15-20 stk. afhængig af hvilken størrelse du ønsker. Ingredienser. 700 g lys kage af en hvilken som helst type

Superbolle fyldt m. frø, kerner, gulerod og kanel

Det er længe siden, der er blevet tryllet bagværk frem på bloggen. Igår blev der dog bagt på ny. Resultatet blev perfekt i et super nærende, mættende og lækkert brød, virkelig med gods i

Mors dag m/ lækre havregrynskugler

Mors dag er en dag, som ikke må gå næsen forbi. Jovist, det er opreklameret, og blomsterhandlerne tjener mere end godt på denne dag, hvor folk fædre, mænd, døtre og sønner valfarter til for at købe en smuk buket blomster, som ærer enten hustruen eller moderen
SUNDE ROMKUGLER

SUNDE ROMKUGLER

alla snøfler. Jeg er vild med romkugler, så her kommer lige en opskrift på en lidt sundere version af romkuglerne, der går rigtig godt sammen med en kop kaffe

Romkugler med Café Latte

Jeg drikker ikke selv kaffe, jeg er mildest talt overhoved ikke til smagen. Jeg har forsøgt mig en del, men nej, det går simpelthen ikke
Romkugler - en lidt mere fedtfattig version

Romkugler - en lidt mere fedtfattig version

J. a. ,. r. e. l. t. i. v. h. f. d. D. s. k. j. o. n. å. g. b. m. c. u. æ. ø. S. p. A. M. ). ". -. K. y. I. C. O. F. B. R. (. 1. 2. 4. 0. ½. 3. T. V. E. x. 5. 7. H. L. P. |. N
Romkugler med lakrids

Romkugler med lakrids

Romkugler. Kagerester skal da ikke gå til spilde, så derfor blev der lavet romkugler af resten af marmorkagen
Romkugler

Romkugler

Romkugler er super lækre, og der findes ikke en præcis opskrift på dem - i min verden i hvert falde. Disse er lavet på gefühl, og det vil jeg også råde jer til at gøre, da det er smag og behag hvor meget romessens man kan lide at få i