Jeg vil også tilføje, at jeg har forsøgt at gøre surdejsbegrebet en anelse mere “spiseligt” med dette blogpost, fordi jeg selv synes, at det kan blive en næsten for besværlig proces, hvis ikke man kan tage nogle lette genveje hist og her
For mig var det noget vand, gær, salt og mel klasket sammen, og tju bang, så var der et brød. Jeg gad ikke lave det, fordi jeg forstod ikke hvorfor det ikke altid blev godt
Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
Tilsæt ingredienserne fra den pågældende dag, og rør surdejen et par gange iløbet af dagen. Nu skulle surdejen gerne snart begynde at boble og dufte syrligt
Sushi kan bestå af lige det fyld du bedst kan lide og kan varieres på mange forskellige måder. For mig er sushi ikke kun tang, ris og grøntsager rullet sammen
Du skal følge opskriftenpå denne fødselsdagskage i forhold til fyld og chokoladekage. Jeg håber, I kan bruge guiden til noget – der er jo rigtig mange ideer derude, ogfor mig var det vigtigt at det ikke skulle blive dyrt – jeg fandt på Etsy og Pinterest mange ideer, også ting jeg kunne have købt, men for mig skal det ikke være perfekt for enhver pris – derimod kan man med ting fra skuffer og skabe komme langt, og så nøjes med at købe ting, som er tilgængelige til “almindelige” priser
længerevarende surdejs-forhold (. Surdejsstarterens skal have konsistens nogenlunde som en tynd pandekagedej, og den skal opbevares ved stuetemperatur i en delvist lukket beholder, der tillader dejen at ånde
Og jeg glæder mig til at smage hans surdejsboller. Men min søde nabo, der kom til at slå sin forrige surdej ihjel på et skib i Caribien, blev ovenud glad for et glas af hvis jeg selv skal sige det verdens bedste surdej
Formålet med mit besøg var at se de mange steder som tilbyder alternativer til den traditionelle (og kedelige) sandwich med hvidt brød og mayo som kan smides i håndbagagen på farten
En sur dej er et levende væsen ogfortjener et navn, læste jeg engang. Lad det være sagt, det er ikke alle der har succes med deres surdej i første forsøg, men lad det ikke skræmme dig væk, når det lykkedes er det nemlig det hele værd
I denne artikel bliver du derfor introduceret for de bedste og mest spændende måder at brygge kaffe på, uanset om du er til mildere eller stærkere kaffesmag
Reboosting kan godt give abstinenser og cravings, og du bliver måske træt og irritabel, men se det som en udfordringog glæd dig til at kunne mærke på din krop og psyke bagefter, hvordan du helt automatisk får lyst til at blive på det sunde beat
Du kan se opskriftpå et lækkert glutenfrit surdejsbrød HER. Det kan lyde indviklet, men det er det kun, indtil du har forstået konceptet og har prøvet det selv
Kommentarer
Lars Bronée
Hej Lærke, mener du virkelig 3 spsk salt i dit fuldkornshvedebrød? Mvh Lars
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.