Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Kom dem på en (meget) varm pande uden olie og steg i et par minutter. Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
På NÅE fik vi ofte bønnesalat - og jeg var vild med den. Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønne bønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
Nu da vi har spist gulerødderne tænker jeg, at næste gang jeg laver dem skal der friskhakkede krydderurter på toppen, men det må blive til sommer, når haven bugner af friske urter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.