Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt
Læg posen med indhold i køleskabet i ca. Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød
Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Citrusfrugterne smager fantastisk sammen med fetaosten og den lidt salte oliven. En hverdagsmåltid med farver, kulør og god smag, som gør hverdagsmaden lidt mindre kedelig
G. n. o. c. h. i. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v. p. ,. d. æ. k. å. g. D. j. R. 1. 0. '. ø. 2. 3. 5. S. J. y. M. H. A. C. I. ½. F. B. K. 4. T. 6. P. 9. n G
Blend oregano med parmesan og pinjekerner. Smag til med salt og lidt citronsaft. et par gok i nødden med en kødhammer, så du får et stort, bredt, tyndt stykke
Svinemørbradmed parmaskinke, salvie med pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
Svinemørbrad (afpudset). På en tør pande med fidusen ved fuld fart på varmen. Svinemørbrad (afpudset). Lad den blive godt sort på den ene side, så vender du den, lader den blive sort på den anden og så fremdeles til du står med en helt sort porre, som er sprød udenpå men helt lækker og blød indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.