Men så er det jo godt man kan smage sig lidt frem, hvilket også er en stor del af arrangementet, netop at smagsteste en masse vin samtidig med man får en lækker madoplevelse
I fredags var det tid til Madmed Morten. Vinen til maden var bestemt heller ikke at kimse af. Jeg vil klart anbefale alle, der skal have en god madoplevelse at besøge restauranten
Jeg fyldte mine burgere med bøffer af hakket oksekød, salat, agurk, bacon, cheddarost og et spejlæg. Pres hvidløget og bland det sammen med mayonnaisen, cremefraichen, citron og salt
Jeg tror også sagtens man kan komme mere selleri i, eller noget andet fint revet grønt. Det er jo både en god måde at få brugt "madrester" på og en god måde at "forlænge" kødet lidt og gøre det lidt sundere
Nu skal der snart ses på aftensmaden. Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
mere curry paste. Vi oplever gang på gang, at det rent faktisk ikke er det store afsavn at droppe ris. Så længe sovsen er god den er akkompagneret med masser af lækre sprøde grøntsager
Der er da ikke noget mere lækkert end lidt lækkert tilbehør til maden. Har du en stavblender, foodprocesser, blender eller et eller andet som kan hakke eller blende, så kan du lyn hurtigt bikse de sundeste dip sammen
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Når jeg tænker tilbage, så skyldes det sikkert, at grøntsager var noget, jeg forbandt med grønt kogt til udødelighed eller en salat bestående af iceberg, agurk og gulerødder
Gulerodssalat med et twist af gulerodskage. Bland detmed rosinerne og lad dem trække. Jeg har spurgt Maria fra Vanløseblues og fået lov at dele opskriften med dig, så her er den
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Læg en frikadelle størrelse fars på og bred den ud med en våd dejskraber, (Se billede). Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem tørre og køle af inden farsen kommes på
Dressingen kan varieres – til nogle grøntsager er det godt med lidt Dijon sennep i – men brug aldrig sennep sammen med babyblade – de klasker fuldstændigt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.