Jeg har et lidtmærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Lækker syrlig og luftigcitronfromagesom mormor ville have lavet den. Citronfromage. En rigtig lækker dessert som de fleste nok godt kender fra barndommen
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og piskigen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål
Den er mild og rund i såvel smag somkonsistens. Der findesutalligevarianter af hummus. Nu bor jeg jo ikkeligei nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem tilmin egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, sommin absolut favorithummus
Hos oss så innledesalltid julens bakst med serinakaker og pepperkaker. Serinakakerfordi de er så enkle, pepperkaker fordivialltid skal driste oss til å lage pepperkakehuset littfinere enn i fjor
Jeg har efterhånden mange forskelligepandekageopskrifterliggende på bloggen, og somI kunne se iindlægget fra den anden dag, er der lidt, for enhver smag
Fold tynde crepes pandekager til trekanter, som vendes iappelsinsauce på panden og derefter anrettes på tallerkener og serveres med en kugle god vaniljeistil
Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hivesine egne rabarber op af jorden og lave en dejligportion rabarbergrød som mormor lavede den
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. t. ø. n. o. l. æ. b. v. D. d. s. m. c. k. L. p. Æ. y. f. u. å. 1. 0. M. . K. O. j. H. 8. 5. S. V. g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. m. o. d. f. c. e. r. t. u. g. a. v. s. l. b. ø. ,. j. å. p. k. J. h. w. 2. /. 1. 0. æ. (. ). 7. %. 5. H. B. -. S. L. y. 3. 6
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I
Som jeg tidligere har fortalt, har jeg i flere år arbejdet med opskrifts- og ideudvikling, samt styling for Sæson, og senest har jeg haft fornøjelsen af at være en del af redaktionsgruppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.