Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 38 Opskrifter
Mine Favoritter
Persillepesto

Persillepesto

Som alternativ eller supplement til den klassiske pesto lavet af basilikum  kan man lave en omgang persillepesto
Hjemmelavet humus med persille

Hjemmelavet humus med persille

Idag orkede jeg ikke at lave det store måltid mad. Når jeg er alene hjemme, så er jeg oftest mest i humør til enkelt hurtigt mad
Enebærgryde - ny favorit!

Enebærgryde - ny favorit!

Jeg havde købt en pakke svinetern da de var på tilbud i Bilka, men jeg vidste ikke hvad den skulle bruges til, så jeg spurgte de gode debattører på Jubiis debatforum og der var stor enighed om enebærgryde
Brunkager ala Blomsterberg

Brunkager ala Blomsterberg

D. e. s. i. d. t. p. a. r. å. h. j. g. b. u. n. k. f. M. B. l. o. m. y. ø. J. c. ,. 2. 5. 0. 1. P. v. 3. æ. S. K. -. F. 8. x. 4. ". H. C. 7. 9. ) g
Krydrede pebernødder og musespil

Krydrede pebernødder og musespil

Manfred trives ikke med snestorm – i den højde må det også være træls – men han er glad for at det bløde sne har afløst isen der kan skære lidt i poterne – I skal lige se et af mine favoritbilleder fra forrige vinter
Müsli/Granola

Müsli/Granola

Jeg har længe ønsket at prøve at lave min egen müsli, da det er svært at finde en som indeholder alle de ingredienser man kan lide
Pizza hos Mother i Kødbyen

Pizza hos Mother i Kødbyen

I sidste uge lagde mine søskende og jeg vejen forbi Mother i Kødbyen.  Mine fire søskende og jeg delte fire pizzaer til hovedret, og det var helt passende - især når man havde skumle planer om at slutte måltidet af med en af de berygtede dessertcalzoner
Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfars sommerhus
Små, seje brownies med peanutbutter-frosting

Små, seje brownies med peanutbutter-frosting

Så er det dagen for min sidste skoledag. Nogensinde. I gymnasiet vel at mærke. Det er godt nok underligt. Det har været tre skønne år - der kun er blevet bedre dag for dag
Hjemmelavet hummus

Hjemmelavet hummus

Jeg er vokset op med hummus. Min bonusmor er fra Libanon, og der er derfor altid blevet serveret hummus i rigelige mængder for mig - og selvfølgelig altid af bedste arabiske kvalitet (
Rugbrødskage med syltede solbær

Rugbrødskage med syltede solbær

Sønderjysk rugbrødslagkage er vist en klassiker, men alligevel har jeg aldrig før smagt det. Jeg har dog flere gange forelsket mig i flotte billeder af saftige rugbrødslagkager med rigelige mængder af solbær, og da jeg i sidste uge sad og søgte inspiration til min fødselsdagskage, skete det endnu en gang
Nøddekage med rabarberskum

Nøddekage med rabarberskum

Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Jordbær-rabarbercrumble

Jordbær-rabarbercrumble

Nu er det både sæson for jordbær og rabarber, så det kalder næsten på en. jordbær-rabarbercrumble. Hos mig er vi ret store fans af crumble, fordi det
Svampet gulerodskage med cream cheese frosting

Svampet gulerodskage med cream cheese frosting

Jeg må indrømme, at jeg selv var ret glad for resultatet - og det var mine venner vist også. Jeg har sjældent bagt så meget kage, som jeg har gjort de sidste par uger - men det er jo ikke det værste
Grov tærtebund med grahamsmel

Grov tærtebund med grahamsmel

Tærter er altid en god ting, og der er et hav af forskellige muligheder for at variere fyldet. Enhver god tærte starter dog med en god bund, og efter min mening gerne en grov en af slagsen
Flødeboller

Flødeboller

Tre slags flødeboller med Lakridsskum, hindbærskum og vaniljeskum - lavet til min fødselsdag. Alle med marcipanbund og en mørk overtrækschokolade
Kylling i karry/kokosmælk

Kylling i karry/kokosmælk

Boller i karry har altid været et absolut no go for mig. Jeg synes det er kedeligt, smager af for lidt - og ikke mindst kogt kød, nej tak