Med hjemmelavetrødkål kan du lave den lige som du ønsker den. 4-5 spsk brun farin. 30-45 min eller til kålen har den rette konsistens og bid som man nu ønsker den. 4-5 spsk brun farin
Bare ren hjemmelavetrødkål. HjemmelavetRødkål til 6-8 personers hovedret. I lørdags skulle jeg til julefrokost, hvor maden var et sammenskudsgilde, og jeg skulle have flæskesteg og rødkål med
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Bring tilsidst ingefær, citron, rørsukker og vand i kog - og lad det koge i ca 45 min. Det skulle efter sigende være sundt at starte dagen med en ingefærshot, og derfor er jeg kastet mig ud i at lave min egen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
Opvarm blandingen ved middel varme til sukkeret og smørret er smeltet - rør indimellem. Bliv ved med at røre de næste 5 - 8 minutter (eller til karamellen når 100 grader - brug eventuelt et sukkertermometer)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.