2 ferske
(eller optøede) andebryster af god kvalitet
1-2 dl
teriyaki - eller nok til, at anden er næsten dækket (teriyaki er en japansk marinade, som består af japansk soya, sukker og mirin (sød sake) - fås i de fleste større supermarkeder)
200 g
kinesiske nudler
1
squash
1 rød
chilli
1-2 bundter
forårsløg afhængigt af størrelsen
2
gulerødder
1 rød,
gul eller orange peberfrugt
Dressing
1 fed
hvidløg
1 tommelfinger
stort stykke ingefær
1/2 dl
jordnøddeolie (kan erstattes af anden neutral olie fx vindruekerneolie)
1 dl
sød chilli sauce
1 tsk
thailandsk fish sauce
1 dl
soya
3-5 dryp
sesamolie
Saften fra 1 limefrugt
Evt. lidt vand, hvis dressingen er for salt
Derudover
1 håndfuld
saltede peanuts, finthakkede eller knust i morter
N. æ. r. m. e. a. t. -. h. i. l. n. k. o. j. g. ❤. ️. P. f. s. d. b. y. A. F. v. p. c. w. u. x. 五. 香. 粉. K. (. 5. ). å. S. ,. D. ø. T. 4. 2. 0. R. L. 1. /. 7. 3. °. C. 9. I. ". B. J. V. '. H. ♫. G. M. U. Å. %. 8. 6
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skær i strimler med en tyndskræller. Server suppen med friterede gulerødder, creme fraiche, koriander og brød
Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
I Hanoi er man også glad for bun, nudelsalatenmed de uendelige variationsmuligheder, og bun cha Hanoi er nok den bedste bun, jeg har smagt indtil videre
Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en meget skarp kniv uden at skære ned i kødet. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg. Braiser et stykke bov, spidsbryst eller lignende oksekød 2-3 timer i ovnen ved 160 grader dækket 2/3 af vand, krydret med salt, peber og laurbærblade, og med et låg eller folie over. Salaten med dressing 1 lille sommerhvidkål. friske ærter, bælget af 500 g ærter med bælg
Salt, søt, syrlig og spicy salat, som smakte fortreffelig. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.