D. a. v. i. r. b. o. g. f. e. n. d. ,. s. k. u. l. m. h. t. æ. ø. y. p. c. z. å. ½. j. N. J. ). O. S. (. 2. 1. H. K. G. F. B. -. V. P. A. L. E. M. 0. %. Ø. ) g
Anret nedenstående salat i skåle toppet med gravad laks og peberrodsdressing. Her styrer chefkokken Boris Bueno den gamle "madame" med sikker hånd og godt køkkenhåndværk
Salaten er perfekt, enkel og hurtigt tilbehør til al slags kød - men jeg synes, at den kommer bedst til sin ret sammen med en god gammeldags hakkebøf med bløde løg og brun sauce
Og kan man skyde simremads-sæsonen bedre i gang end med en omgang Osso Buco på helt klassisk maner. Osso Buco med gremolata og kartoffelmos medpeberrod
Rør æg med creme fraiche, peberrod, salt og peber. Saml dejen hurtigt med koldt vand. Træk det ene stykke bagepapir af og vend det andet med den udrullede mørdej nedad henover en smurt tærteform ca
revet citronskalrugbrødRør mayonnaise sammen med yoghurten og kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
revet peberrod2 spsk. olie1/2 tsk havsaltfriskkværnet pebersmag til revet muskat nødDet hele røres sammen og smages til med lidt citronsaft. 2 spsk revet peberrod
Tilsæt fløde, peberrod (efter smag), kapers, sennep, fish sauce og citronsaft og krydr med peber. Hak persillestilkene meget fint og resten groft (skær kun én gang hvert sted med en skarp kniv, så du ikke “moser” persillen) og sautér stilkene med, uden at noget af det får farve
I. d. e. t. s. n. u. m. r. a. f. S. p. i. B. h. ". M. l. 2. g. J. v. ,. b. ø. o. k. D. c. å. æ. y. -. j. 1. E. A. K. 4. 0. 5. %. ½. 3. F. H. T. (. ). R. 6. L. P. C. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.