Eisbein med Sauerkraut. Opskrift Eisbein Sauerkraut Svineskank surkål. Ingredienser. 1,5 Kg Svineskank1 dåse Sauerkraut (surkål)100 ml hvidvin1 stort løg2 spsk
Emma (vores yngste datter på 7 år) og jeg ser Mette Blomsterberg's program på DR1 om søndagen. Vi synes begge at det er alletiders og selv Emma sluger det råt
Mørbrad i sennepssauce er ikke noget jeg har prøvet at lave før, men ånden kom lige over mig en weekend, hvor jeg skulle finde på at lave noget andet med en mørbrad end, hvad jeg plejer at lave, så på en eller anden måde faldt valget altså på den her variant
I går skulle det være, nu ville jeg altså selv prøve at lave mayonnaise. Jeg måtte dog give det 2 forsøg, da jeg var lidt for hurtigt med første potion og fik hældt for meget olie i så det skilte ad og blev tyndt
Smagen af sommer. )I tirsdags var det spilleaften med min svigerfamilie. Når vi har spille aften er der et par der sørger for mad, et par der sørger for guf og et par der sørger for drikkelse
Denne opskrift har jeg selv fundet på, efter at have haft en anden af gå efter, men jeg ville ikke have alt det smør og sukker - og hvedemel i, så jeg gjorder opskriften til min egen
JEG ELSKER LAKSEROULADE. Denne er kopieret fra min gamle blog, hvor min veninde og jeg som ville lave middags-brunch lavede disse efter nedenstående link, men med light produkter
Småkager ca. 18 stk50 g havregryn30 g kokos1 tsk bagepulver1 tsk natron1 tsk vanille1 tsk kanel50 g smør1/2 dl mælk30 hvedemel30 g fuldkornsmel 100 g hakket mørk chokolade50 g brun farinNote 21/11-2012