Noget med masser af smag”, og vi endte derfor med denne varmende, ryd-køleskabet gryde, der kom til at smage ret godt – hvis vi altså selv skal sige det Derfor bliver jeg nødt til at dele den med jer i dag
Det gjorde jeg så for første gang i går, og her kommer opskriften – komplet med de fælder, jeg faldt i, som du måske ville falde i, og som skal undgås næste gang
Den kan/ skal laves i god tid, fordi den skal stå og trække. Moderskibet over alle tomatsalater. sådan står denne tomatsalat beskrevet på the foodnetwork og hold nu da op jeg må tilslutte mig, for mums den er bare god
Det skal du bruge. Når den er kold, kan du enten lad den køre i ismaskinen til den bliver til at tyk softice og så putte den i fryseren, eller putte den i fryseren med det samme, men så skal du bare røre i den med en pisker en gang hver time i de første 3 timer, derefter lader du den bare være, til du skal tage den ud
Det du skal bruge. Når dejen er rørt godt, skal den hæve i 30 minutter (dejen skal ikke være for tør). Lad efterhæve imens ovnen bliver varm (skal bages på 190 grader varmluft)
Konsistensen skal være som guf til is og skal kunne holde sin form. Pisk sukker, mel bagepulver, smør og revet skal af 1-2 citroner i en skål til alle ingredienser er blandet godt
Vand for resten, til at få det hele til at hænge lidt sammen (det skal ikke være svøbt i vand, men blot lige have lidt væske så det kan suge smag til sig fra kanel og vanille)
Som tidligere nævnt, laver jeg ofte kagerne, når der er nogle arrangementer i familien. Min far havde fødselsdag den 22 april, som var en tirsdag, så jeg lavede denne Yankiebar kage, som er super lækker og super hurtig at lave
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
E. m. i. l. o. g. j. e. v. f. k. s. n. æ. r. P. a. ". d. w. c. h. p. -. O. t. u. S. b. ø. (. ). H. y. 2. ½. 5. F. å. z. ,. /. U. K. M. G. N. 4. V. D. L. J. A. T. *. 1. 0
Ved ikke helt hvad der er med savoykål og mig , men jeg elsker det bare. Min lidt kålforskrækkede bedre halvdel, har også denne kålsort som klar favorit