Server gullaschenmedrodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Tilsætfinthakket løg, og gulerødder iskiver, svits det sammen med kødet et par min, tilsætøl og vand og lad kødet småsimrei ca
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. t. n. å. r. v. h. a. æ. e. u. d. o. g. s. p. ,. f. l. k. m. ø. b. -. J. y. B. E. 2. 5. 1. c. 3. L. D. j. 4. 0. Ø. N
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrøi en stor skål sammen med vandet og surdejen
Den er utroligkraftigi smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisktil kartofler, kartoffelmos eller ris og så medlidtasiertil, så er den ligei skabet
Jeg har altid været vildmed de fløjlsbløde, møre kyllingestykkeri retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specieltkinesisk, de kunne på de restauranter
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. u. l. a. s. c. h. e. r. t. d. o. n. v. m. k. ø. g. ,. æ. f. å. S. j. p. A. b. -. J. M. R. K. 2. 5. 0. 1. F. L. T
i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Køl let og pensl lidtmedolie. Kan sagtens opbevares et par dage ikøleskabet. Jeg bager ofte Oopsies – små flade skybrød, der smager herligtmed ost og peberfrugt og mætter SÅ meget
Pensl den lyse dej medlidt æg og lig cacao dejen ovenpå. Opskriften er endnu engang fra Amos julebog. Denne bog kan klart anbefales, der er mange lækre tingi
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.