Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. pad thai sauce. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Den var ikke sånn veldig søt slik som i søtsure sauser, det liker jeg ikke, denne hadde et hint av sødme og så kjenner du at det er litt sterkt men ikke for sterkt
Herfer tilsætter du løg, den søde chilipasta og svampene. Nogle steder i Thailand er de ekstra dekorative med rejerne – de giver dem et lille snit i ryggen og så folder rejerne sig ud og får en ret speciel form
Start med at stege bacon. Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Brun kyllingestykker hurtigt på panden og læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv den 20 minutter ved 175 grader
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Dryp sød chilisauce over skålene og drys med peanuts og koriander. sød chilisauce. En rigtig gadekøkken-klassiker med risnudler, store Vanamei-rejer og masser af smag
Der var nemlig især en del forskel på selve saucen, som nogen gange blev lidt for sød til min smag, og så var den helt klart bedst, når der blev serveret en lille limeskive til og peanuts på toppen
sød østerssovs. Cashew nødder er oprindeligt ikke noget man brugte i det thailandske køkken. Du skal derfor ikke vente for længe med at tilsætte dine cashew nødder når du først har hældt fiskesovs og østerssovs i retten
Jeg er især vild med det lune, let røde og møre kød sammen med alle de sprøde grønsager, friske koriander, den saftige og søde mango, de saltede peanuts og det lille stærke kick fra rød chili og ingefær
Top gerne med friske koriander og sprøde peanuts og spis med det pinde – du vil næsten kunne se dig selv på en bænk i de travle thailandske gader med en god skålfuld Pad thai fra det nærmeste gadekøkken
Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.