I. s. i. d. t. e. u. g. k. ø. b. v. n. l. r. æ. m. h. å. o. ,. a. j. 2. 3. p. y. f. D. K. R. M. L. (. 1. ). 5. 0. 4. G. H. é. B. c. S. -. V. F. T. C. O. J. z. P. N. E. ) g
Det er simpelthen bedst med langtidshævet dej. Langtidshævet glutenfri boller, ca. I fredags da jeg lavede boller til vores mine kollegaer og vores fredagshygge lavede jeg også en portion glutenfri boller
Denne gang har jeg prøvet at lave bollerne af en langtidshævet dej, som er tilberedt om eftermiddagen den ene dag og efter et ophold natten over i køleskab, blev de bagt om eftermiddagen den næste morgen
Pizzadag - aftenen førRør gæret ud i vandet så der ikke er nogen gærklumper. Kom resten af ingredienserne i, og bland dem hurtigt sammen indtil der ikke er noget tørt mel
I. g. å. r. a. f. t. e. s. h. v. d. i. C. n. o. æ. l. p. k. ,. b. j. ø. m. u. J. c. R. ). L. (. 1. 5. 3. ½. 0. T. H. D. 2. S. B. F. -. y. P. N. M. |. E. w. V. K. O. z. ) g
Mmm, go'morgen-brød. -). Ah, kan det være i formen, eller bør jeg bruge to. Sådan tænkte jeg i går aftes, hvor jeg skulle fylde formene til de brød, der skulle hæve natten over og så smækkes i ovnen hertil morgen
I. g. å. r. b. a. t. e. j. s. o. m. i. p. v. h. d. ø. l. f. n. k. ,. u. D. æ. y. K. J. (. Ø. B. S. ). F. c. 6. H. 1. 5. 2. ¼. 0. 3. R. T. E. 8. L. V. P. O. . C. N. A. M
Hverdag igen. Arbejde. Indkøb. Forbi biblioteket på vejen hjem. Almindelig aftensmad. Det er hverdagene, der er flest af, så hvor er det godt, at det ikke er helt så kedeligt, som det lyder
Perfekt morgenbrød/boller der ikke stjæler din tid. Dejen laves aften før og tager 5 min at rør sammen, så skal den bare passe sig selv på køkkenbordet under et klæde til morgen efter og så skal de ikke engang efterhæve
D. e. t. s. v. æ. r. d. a. l. P. o. y. n. j. g. ,. m. i. k. f. b. p. å. ø. -. (. ). M. h. F. u. ". V. B. J. Æ. N. K. /. 2. 0. 1. c. I. w. S. A. C. R. e l
F. r. i. k. a. d. e. l. m. ø. v. s. t. -. o. f. g. p. å. T. I. D. 2. 5. n. u. K. O. M. U. R. 3. A. S. 0. h. æ. b. 1. y. L. E. &. P. Å. 6. H. ,. 4. j. c
Bare fordi det er en helt almindelig tirsdag behøver det jo ikke gå hen og blive kedeligt. En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Langtidshævet. morgenbrød opskrift. Er der noget bedre end friskbagt morgenbrød, men for pokker. jeg orker ikke at stå op en time før i weekenderne for at brødet kan hævet og
INGREDIENSER150 g groft speltmel100 g sigtet speltmel1 spsk salt250 g hvedemel4 dl vand1 spsk honning5 g gær FREMGANGSMÅDEOpløs gæren i vand og rør speltmelet, honning og salt i
J. e. g. l. o. v. d. a. t. k. m. i. b. r. s. u. f. n. p. j. ,. h. æ. ø. å. M. y. B. D. 1. 0. c. E. ½. G. 9. 5. 7. R. (. ). -. S. N. H. 2. /. O. K. 3. C. 8. Ø. é. T. P. 4. 6. V. ". L. F. w
1 stk. brød4 dl. kold vand5 g. gær1/2 dl. surdej eller yoghurt naturel15 g. havsalt100g. grahamsmel600 g. hvid hvedemelLidt rapsolieDag 1Kom koldt vand i en skål og rør gæren ud i det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.