Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 14 Opskrifter
Mine Favoritter
Kurvebrød med mørk sirup

Kurvebrød med mørk sirup

D. e. t. s. r. u. o. l. i. g. f. d. m. b. ø. ,. h. æ. v. n. k. J. 2. N. å. a. p. U. y. B. T. I. ½. 0. -. 3. j. x. 4. 5. S. L. 1. (. ). 7. M. H. E. R. V. G. Æ. O. A. c. P. /. F. K. 6. w. ". 
Havregrynskage med nougat

Havregrynskage med nougat

Jeg skulle bruge en hurtig kage til nogle impuls gæster en aften hvor der ikke var meget energi. En kollega plejer at medbringe sådan en kage til kageklubben og den smager super godt
LUN SPIDSKÅLSSALAT MED BLOMKÅL & GULERØDDER

LUN SPIDSKÅLSSALAT MED BLOMKÅL & GULERØDDER

Sund sommerfastfood. Det bliver til mange skønne lange dage i haven her i sommervarmen og aftensmaden skubbes gerne en time eller to, for der sker altså et eller andet med appetitten, når det er så varmt
DET PERFEKTE SURDEJSBRØD

DET PERFEKTE SURDEJSBRØD

Når man elsker at lave mad og elsker at bage, tror jeg at jagten på "det perfekte brød" bliver lidt af en naturlig mission
Yndlings æbletærte på smuldre-måden

Yndlings æbletærte på smuldre-måden

Det tager sammenlagt under en time, det smager som en bid af himlen, og det er billigt og nemt. Det er virkelig svært at være på kur om efteråret
Koteletter med skaft og rosmarin

Koteletter med skaft og rosmarin

koteletter med skaft, som er godt tykkehavsaltfriskkværnet blandet peberlidt rosmarin eller timianolieKrydre kødet godt med salt, peber og rosmarin
Rosenkålsalat med bacon

Rosenkålsalat med bacon

400 g rosenkål200 g. god røget bacon i tern1 citronskal + smag til med saften1 spsk. honning1 håndfuld groft hakket valnødderlidt oliesalt og peberFjern de yderste blade fra rosenkålen og skyl dem godt, hvorefter de halveres
Rabarberkompot med hyldeblomst

Rabarberkompot med hyldeblomst

1 kg rabarber (fra Niels' nabo's have)2 dl hyldeblomst koncentrat2 vaniljestænger500 g rørsukker, smag til lidt ad gangen100 g revet frisk ingefærKom hyldeblomstsaften, vaniljekorn der er skrabet ud af vaniljestængerne og lidt sukker op i en gryde og lad det simre et par minutter, til vaniljekornene har opløst sig fra hinanden
Tomatsauce til pasta

Tomatsauce til pasta

1 stort løg, finthakket1 dl. hvidvin3 ds. hakkettomater1 ds. tomatpure 140 g. 1 bundt frisk basilikum, grofthakket1/2 bundt bredbladet persille, grofthakket1 spsk
Chocolate cookies

Chocolate cookies

16 stk. 1 stang vanilje125 g. olie200 g. rørsukker eller brun farin2 æg270 g. mel5 g. natron150 g. hakket mørkt chokolade 70%evt
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

12 stk. 50 g. gær5 dl. lunken vand1 kg. hvedemel50 g. sukker15 g. havsalt75 g. olie2 æg150 g. solsikkekerner4 stk. revet gulerødderUdrør gæret i vandet, hvorefter salt, sukker, æg, olie og mel tilsættes og røres godt sammen