Vegetar i London sommeren 2013 – næsten veganske ‘G&T Organic Shop and Coffee House’. Da vi sad i flyet i lufthavnen i København og netop havde fået spændt sikkerhedsselen, går det med et op for mig at vi har glemt det digitale spejlrefleks kamera
Dahl (indisk linsegryde). Jeg ELSKER indisk mad - men jeg kan faktisk bedre lide selv at eksperimentere med det end at få det serveret på en restaurant
Aftensmad i Villa villa kulla. Grøn og klimavenlig lasagne. -)1/2 dl god olivenolie1 courgette1 lille aubergine2 røde peberfrugter6 tomater2 løg i fine tern2 fed hvidløg i fine ternsalt og peberEndvidere
Egentlig er navnet på denne ret noget misvisende, for det får nok de fleste til at tro, at det er en vegetarisk lasagne – det er det ikke, det er såmænd bare en lasagne der indeholder flere grøntsager end den almindelige bolognese variant
Lad ikke det matte udseende narre - linser smager fantastisk, hvis de bliver tilberedt rigtigt Linser er en bælgfrugt med et højt proteinindhold (25-30%), og er derfor yderst velegnet til vegetarer
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før. Det samme er min søster og derfor har hun et par vegetar kogebøger stående på hylderne
J. e. g. f. a. n. d. t. i. s. k. v. r. -. l. æ. b. m. u. W. o. å. j. p. ø. D. ,. c. h. O. q. I. V. y. K. 2. 1. 0. ½. (. ). 6. 5. F. U. 8. S. 3. H. 4. T. 7. z. s g
Det kan skam være lækkert nok at bage dem med en eller anden form for tomatdressing (eller måske bare ketchup), samt krydderier og andet sjov på toppen, men jeg foretrækker alligevel mine pølsehorn uden alle mulige andre smage
I går aftes kom jeg hjem fra min klasses studietur til Barcelona. Fantastisk tur, med temperaturer langt over frysepunktet, (har hørt noget om at der har været snestorm herhjemme) en masse gode oplevelser og ikke mindst en masse rigtig god mad
Før jeg så Lunas tip om at vente med at marinere tofuen til efter stegning kom mine tofutern aldrig til at smage særlig meget af den marinade jeg lavede – uanset hvor kraftfuld den var
Denne ret er SÅ simpel, og den smager samtidig SÅ godt. Jeg har altid elsket gyros (eller veganer-kebab som nogen måske kalder det) for den krydrede smag og den lækre konsistens