God fornøjelse med vegetarretterne, selvom kød også er skønt. Server det til pastaen(friskpasta fås til billige penge i rema i denne uge) og linsesalaten
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Køb nogetfriskpasta, som løfter retten et sidste stykke. Friskpasta. En skøn hverdagsret, som egentlig startede med en jævn kedelig opskrift, men som vi piftede op med lidt madfløde og bacon
friskpasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g friskpasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Dryss over masse frisk koriander og legg på noen skiver avokado ved servering. Frisk basilikum, ca. Medfullkornspastaog lett matfløte så er det ikke spesielt usunt heller
Aftenens meget, meget simple – men yderst velsmagende – pastaret. 6 sekunder eller hvor lang tid du nu er om at åbne en pakke pasta. 1 pakke friskpasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kogpastaen aldente i letsaltet [. 1 pakke friskpasta
Server medfriskrevet parmesan ogfriskkværnet peber. Kogpastaen efter anvisningerne på pakken. Smid bouillonterningen på sammen med hvidvin ogkog ind til halvdelen
For mig er der ikke meget, der slår en skål god, friskpastamed hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
De helt ideelle tomater til denne tomatsovs er dog ‘pomodorini di Pachino’. Bland sovsen medpastaen, lige inden du serverer med revet parmesanost eller Pecorino Romano og et ekstra stænk af ekstra jomfru olivenolie
Anret pastaenmed kantarelsaucen, små stykker af serranoskinken samt frisk timian. Jeg har udnyttet mine forældres krydreurtehave og brugt både frisk persille og timian derfra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.