Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Vi spiser sådan set aldrig forloren hare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ i mit barndomshjem
Mmm, med sådan et vejr som vi har lige nu, er der ikke noget bedre end kylling i karry. Slet ikke når den serveres med en masse grøntsager som ristaffel
E. n. e. r. g. i. d. h. o. l. p. s. (. I. k. a. t. f. b. ø. ). 2. 7. 0. K. j. u. ,. %. F. 5. 3. y. 4. P. S. 1. D. m. æ. ½. c. v. U. T. B. H. L. å. 6. J. -
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
Hvad kan jeg ellers bruge mine sesamfrø til. Til 4 persSource600 g grønne bønner (frosne eller friske)25 g smør2 forårsløgSaft og skal fra 1/2 usprøjtet citron1 spsk sesamfrøOlivenolie til dressingsalt og peberKom bønnerne i en gryde med kogende vand og kog dem max 5 min, hvorefter de afdryppes
E. n. d. e. j. l. i. g. f. t. a. m. c. p. k. -. h. å. s. o. z. r. D. 3. ,. ø. v. b. H. u. O. M. ". K. æ. (. 1. 5. ). U. =. S. 6. 2. B. 8. J. /. w. x. 7. &. y. 0. A
Jeg er blevet sindssygt glad for grønsager og vegetariske retter, mere end nogensinde før. Det samme er min søster og derfor har hun et par vegetar kogebøger stående på hylderne
Den dominerende drue er Grenache, som er både saftig og frugtrig. )3 stk andebryst2-3 l kogende vand2 spsk honning (jeg foretrækker akaciehonning, så honningsmagen ikke bliver alt for dominerende)1,5 dl varmt vand2 agurker16 forårsløg1 glas hoisin sauceMandarinpandekager
Mine erfaringer siger, at thai frikadellerne er vældig populærer at servere og forsvinder hurtigt - så lav eventuel en dobbelt portion for at gardere dig
E. n. k. l. a. s. i. e. r. o. g. v. f. t. h. u. D. d. ,. m. å. æ. b. N. w. z. ø. -. ). (. 4. p. c. 6. 0. 2. 1. /. j. F. S. W. B. y. P. 3. L. K. 5. 7. H. 8. 9. T. R. A. é