Vietnamesiskeforårsruller bliver også kaldet friskeforårsruller. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Jeg får somme tider et flip med en bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og vietnamesiskeforårsruller er en sikker vinder på den front hver eneste gang
Server med soya og chilisauce. Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Chilisauce. Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiskeforårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
Han måtte nøjes med en gang pasta og kødsauce, men der var bestemt ingen klager fra ham. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friskeforårsruller i aften
Det er vietnamesiskeforårsrullermed rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Hæld lunken vand op i et fad, som er stort nok til, at de vietnamesiskeforårsruller kan være der. Derefter kan du begynde at bekymre dig om selve forårsrullerne, da de kræver lidt opmærksomhed
MEN det er det hele værd, hvis du gerne vil spise mindre kød – for smagen i tofuen er fremragende, når den får den kærlige behandling medsoyasauce, hvidløg, sirup, risvinseddike og sesamolie – MUMS
– en lille håndfuld friske mynteblade. De fleste jeg kender spiser rullerne med en peanutbutter-dip (jeg har en opskrift på en her) men de smager også rigtig godt sammen med en mere simpel dressing lavet på tahin, limesaft, vand og revet hvidløg
Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.