Brød

Brød

Rugbrød og boller
Fuldkorns Gnavebrød

Fuldkorns Gnavebrød

De er endvidere gode til morgenmaden, hvis man ønsker et lidt sundere og groft brød til morgenbordet
Paleo boller

Paleo boller

BollerOBS. Denne opskrift er ikke 100% paleo men tilpasset. 4 æg1 dl græsk yoghurt1 dl sesamfrø1/2 dl hørfrø1/2 dl mandelmel4 spsk husk2 tsk bagepulverlidt saltBland alle ingredienserne sammen og lade det hvile i 10 min
Luftige boller (glutenfri)

Luftige boller (glutenfri)

Jeg elsker simpelthen de her boller, det er de bedste jeg nogensinde har lavet. Og så er de LUFTIGE. Tænk engang det kunne lade sig gøre
Sunde Fiber Boller

Sunde Fiber Boller

Her til morgen bagte jeg fiber boller. Disse boller er virkelige sunde og FANTASTISK. De er både nemme og lave og mætter RIGTIG godt
Koldhævede boller uden snaskede fingre.

Koldhævede boller uden snaskede fingre.

I går var jeg oppe og handle, men glemte at købe brød, og gad ikke afsted igen da jeg først var kommet hjem, og så måtte jeg jo finde på noget andet
Opskrift på Grovboller

Opskrift på Grovboller

Brødtype. Grovboller uden surdej. Tidsforbrug.  15 minutter til at samle og ælte dejen. Hævetid. 2 gange 45 minutter
Kærnemælksbrød

Kærnemælksbrød

Brødtype. Grovbrød med kærnemælk og surdej. Jeg kan godt lide den syrnede smag og det gælder også i brød
Danske vikinger - morgenstykker med øl og honning

Danske vikinger - morgenstykker med øl og honning

F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Fiberboller

Fiberboller

Brødtype. Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
Bryggerboller

Bryggerboller

Brødtype. Jeg har lavet masser af brød med malt og jeg tror aldrig jeg bliver træt af den dejlige let bitre smag man får fra brændt maltmel
Mørke Müsliboller

Mørke Müsliboller

Print PDFBrødtype. Müsli kan godt bruges til andet end at spise med mælk eller yoghurt, det gør sig rigtig godt i brød også, og man kan rigtig nemt lave masser af varianter lige fra de mere søde boller med chokolade müsli til de lidt mere sunde blandinger, som jeg også har brugt i de her boller
Rasende godt rugbrød

Rasende godt rugbrød

Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. sandwichbrød er det mest spiste brød her (suk