F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
J. e. g. h. a. r. i. d. s. n. m. å. ,. f. k. t. j. K. c. x. b. u. ø. D. v. æ. o. l. y. p. 1. -. ). E. R. /. S. M. L. Æ. T. '. A. 2. 4. G. (. I. 0. 3. 6. 5. F. N. +. V. *. 9. 7. H
Jeg bruger surdej i brødet til at give den karakteristiske saftighed og lette surhed og ellers bruger jeg groft emmermel, som dog kan erstattes med almindelig fuldkornshvedemel
Ælt dejen igennem og læg den i en hævekurv, som er drysset med mel. groft salt. Lad dejen hæve 24 timer i køleskabet med film over skålen. 2 tsk groft salt
E. n. g. a. i. j. u. r. b. t. e. f. o. ø. s. d. m. p. å. B. h. l. J. k. 2. v. y. R. 1. 8. 0. H. 4. D. æ. O. A. I. 5. 7. 6. -. 3. (. ). F. K. ,. c. L. N. T. Æ. G. P. M
Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrød og prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie
750 g3 timer og 45 minIngredinserne skal tilføjes præcis efter rækkefølgen som de er skrevet om + præcis mængde300 ml vand2 spsk rapsolie2 spsk honning1,5 tsk salt240 g groft mel240 g rugmel2 tsk tørgær (må ikke komme i kontakt med salt)Tilsættes efter bip. Holderen sættes fast i maskinen, vælg menu 8 (brød med omega 3)
Et super saftigt og velsmagende brød med dejlig sprød skorpe. Da det er bagt med surdej holder brødet sig lækkert saftigt i flere dage og behøver ikke ristes eller noget for at kunne nydes
det smager godt, så hun tog en skive mere med spegepølse på. Brændenælder er meget sunde, se her en sammeligning med Spinat (pr 100g). 1 L (stoppet) friske små brældenælde skud uden grove stilke, det var lige 100 g50 g gær6 dl lunken vand3 spsk olie1 tsk salt400 g hvedemel2oo g groft speltmel1 dl solsikkefrø½ dl hørfrø1 spsk honningBrændenælderne skyldes og koges i 3 min. Olie og frø blandes i sammen med mel og røres i røremaskinen i 5 min
Groft hvedebrød med hvedekerner og malt sirup. Et herligt brød, som får en anden konsistens pga kernerne, noget groft mel til at balancerer og så malt sirup til at give lidt sødme og farve
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.