S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Jeg ved ikke noget bedre end en helstegtkylling. Og når sådan en kylling tilberedes i et fad med kartofler og grøntsager, så alt får smag fra hinanden, bliver det hele bare endnu bedre
Jeg elsker helstegtkylling. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes medkyllingebrystfileterne i supermarkedet
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Man kan kende den på duften af hvidløg og den er rig på c-vitamin
Kylling. ved middel varme, drys lidt salt over og anret med det samme. Dette er en super lækker frisk sommerret, portionsstørrelsen passer til den lette sult eller i sammenhæng med en meny, men mætter temmelig meget selvom den ikke syner af så meget
Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Husk at hvis kyllingen er ved at blive for brun så kan man lægge et stykke staniol over den
Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Stegt kyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Løs brystskindet med en finger og put en klat smør, rørt med timian og rosmarin, ind under brystskindet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.