Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Vi har så meget dejlig laks i fryseren, efter vi havde besøg af fiskemanden. Det giver anledning til at lave forskellige retter med laks, og ikke bare den marinerede udgave der steges på panden, som jeg ofte tyer til
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Sommer. Det var den fornemmelse jeg fik, da jeg spiste denne lækre sommerlige salat. Rucola, brøndkarse, avocado, rødløg, perlebyg, kød og en dejlig dressing
L. æ. k. e. r. s. a. f. t. i. g. c. u. v. m. d. l. b. h. ø. E. n. o. ,. j. å. p. A. y. C. /. M. ). D. F. 8. -. 1. 0. ½. G. 3. 4. 2. K. T. 5. P. B. R. S. V. 9. 6. H. J
Tænd ovnen på 200 grader. Krydr koteletterne med halvdelen af karryen, salt og peber. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
Til forret forleden dag lavede jeg de her skønne lakseruller inspireret af opskriften her. Jeg lavede 2 slags lakseruller - dem som jeg skriver om nu og de her - lakseruller med laksemousse i
Let tunmousse. En sikker forret, som alle er helt vilde med – så kan det. ikke blive bedre. Jeg bruger en Jelloring fra Tupperware, men den passer også
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Igår lavede min kæreste og jeg en VIRKELIG god kylling-grøntsags-tærte med feta og hytteost. Før den blev færdig spiste vi det sidste græskar fra igår bagt i ovnen
Fisk behøver ikke være besværligt, at tilberede før det smager godt. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
En af mine favorit salater er denne skønne og meget velsmagende broccolisalat. Jeg har ofte serveret salaten for mine gæster, for jeg ved den er en sikker succes hver gang
Dyrlægen kom derefter med to teorier, der i mine ører lyder som et pest/kolera-scenario. Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver