Jeg elsker hjemmelavetpesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa
Smagen kan godt være lidt skarp, og det kan du justere med mindre hvidløg og mere citron. Denne pesto kan laves på meget få minutter og smager godt som dip eller dressing til en salat
Smag til med salt og juster tykkelsen med olie hvis den er for tyk. Har skiftet pinjekernerne ud med solsikkefrø som er med til at give en lidt anden med rigtig lækker smag til pestoen
Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner. Grøn Pesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler
Det var oplagt at forsøge sig med en hjemmelavetpesto. Denne pesto er lavet helt traditionelt, men man kan snildt eksperimentere lidt og prøve sig frem med andre slags nødder eller kerner
Jeg købte en høne med hjem og kl. Hjemmelavet hønsesalat har længe stået på min to-do-liste og da jeg i sidste uge havde en ubeskrivelig lyst til det på en ellers lang torsdag var der ikke noget at gøre
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Jeg skulle bruge pesto til noget jeg ville bage idag, jeg bryder mig ikke om købe-pestoog da jeg har prøvet at lave denne før med mega godt resultat, blev det så den igen - ogsåmed mega godt resultat
Skyld persille og basilikum. Kom resten af ingredienserne i en blender, og fin blend det. Smager godt oven på pizza, vendt i nye kogte kartofler, wook mad, eller pastaretter
Jeg kan dog fortælle hvilke ingredienser jeg bruger til min pesto . Det pesto som man ofte køber i supermarkederne, for en rund tier, skuffer mig gang på gang
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.