Så blev det min tur til at prøve kræfter med opskriften pulledpork. Dertil serverede jeg en hjemmelavet BBQsauce, coleslaw, syltede rødløg og ovnstegte kartofler med hvidløgs-mayo og dijonnaise
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulledpork" burger med pommes frites. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
D. e. t. h. r. v. i. d. s. n. o. u. g. a. f. p. l. b. k. å. m. -. N. Æ. S. T. E. y. c. 2. 0. j. M. æ. H. J. ,. ø. . q. (. C. ). 1. U. *. 5. F. Ø. R. P. 9. x. 6. B. ". /. V. w. L. 7. I. %. ) g
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Traditionelt serveres pulledpork i en burgerbolle sammen med coleslaw og hotsauce. Når stegen er sat over, så skal man kigge til den med jævne mellemrum og husk endelig at hver gang du letter på låget, så skal der mopsauce på, brug evt
Den færdige steg trækkes fra hinanden med to gafler, deraf "pulledpork". fennikel, salt / peber, røget paprika og chili efter behag i en morter og bland det sammen med resten af marinaden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.