2 walesstænger med marmelade, flødecreme og frugt225 g. smør4½ dl. vand3 tsk. sukker225 g. melca. 6 ægKom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op
Citronkage. 250 g. smør (stuetemperatur)250 g. flormelis5 æg (stuetemperatur)250 g. hvedemel2 tsk. bagepulverSkallen fra 2 øko citronerLime Buttercreme
Her kommer opskriften på en yderst lækker kage, som jeg selv har komponeret. Jeg elsker æbletrifli og jeg elsker lagkage, så jeg har valgt at prøve, at kombinere disse 2 - uhhmm det er ikke at kimse af
Jeg serverede den for mine bedsteforældre der nød den med stort velbehag, derudover voksede kagen sig så stor at vi valgte at køre et stort stykke kage ud til en ven – og så er der stadig et stykke til aftenkaffen
Der findes og laves sirup i alverdens variationer. Jordbærsirup er min egen foretrukne om sommeren, hvor jeg spiser den på min morgenmad, som ofte består af skyr, nødder og friske bær
I anledning af de (par) rigtig dejlige sommerdage, vi havde over weekenden, fandt jeg et billede frem fra sidste sommer - hvor vejret da vist for øvrigt heller ikke var noget at prale af
D. a. m. i. n. k. o. l. e. g. ,. C. u. s. p. r. t. h. å. b. ø. f. d. j. æ. H. v. y. K. M. F. J. 2. -. é. T. I. c. 1. ½. 3. 0. 5. N. S. L. (. ). 4. >. 8. R. B. /. O. U. P. w