Kom limeblandingen i den lille skål med creme og mæng det sammen. Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse med hvid chokolade og et twist af lime. Jeg bliver enormt inspireret, og hendes flotte billeder, får mig til at få lyst til at gå i køkkenet med det samme
Dejlige, friske citroner fyldt med C-vitaminer og antioxidanter … blandet med sukker og smør og en masse, der er knap så fyldt med gode sager, men som tilsammen med citronerne giver en smagfuld kage
Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af. Ihvertfald har jeg bagt både brød, scones og citronkage - sidstnævnte var en klar vinder i smagstest, og nu på andendagen er den stadig lige så svampet og lækker som da den kom ud af ovnen
Rør knuste digestive kiks og sukker sammen i en skål med en gaffel. limefrugter). Tilsæt smørret, og bland det hele med gaflen, til det er blevet en ensartet masse
Add coconut paste and white chocolate in a medium bowl. The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Citronkagemed citron icing. Citroner er sure og guleCigarer er fulde af røgCharlotte er cyklet til Thulemed to kasser øl og et løg,så hun har nok tabt sig en smule
Blend at medium speed until the mixture is smooth and even. This Lime Curd Recipe posted at kaloria. We’re back after the Christmas holidays, with lots of lime curd, lemon curd and macarons
E. n. s. y. r. l. i. g. u. k. e. b. ø. d. a. m. J. t. o. v. f. ,. å. j. p. æ. h. c. D. é. O. -. S. L. T. I. 1. 3. 0. 5. 2. ½. G. C. (. ). B. 7. H. R. N. /. K. M. ". A
Man forbinder ofte småkager med jul, men de fleste af os, kan nok med hånden på hjertet sige, at årstiden, egentlig er bedøvende ligegyldig - man kan bare pifte dem lidt op med noget friskt
Citronkage. Pisk den revet marcipan med sukker, smør og citronskal. Bring fløden til kogepunktet, og hæld det over chokoladen lidt ad gangen, mens du rører i midten af skålen med en dejskraber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.