Indisk Lamb Curry m. hjemmelavet Mangochutney
Elsk med Mad
Elsk med Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 kg mørbrad
  •  
  • Det skal man bruge
  • Lamb curry
  • 500 g lammekød i tern (jeg brugte mørbrad)
  • 1 løg (grofthakket)
  • 3 fed hvidløg (grofthakket)
  •  
  • Grov gharam masala
  • 2 laurbærblade
  • 1 kanel
  • 3 hele kardemommefrø
  • 3 hele nellikerfrø
  • 1 lille chili
  • 1 spsk friskhakket koriander
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 tsk gharam masala
  • 1/2 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk yogurt natural
  • salt og peber
  • Mangochutney
  • 1 mango skrællet og skåret i tern
  • 1 lille dåse ananas (saften sies fra og gemmes)
  • 1/2 løg (finthakket)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 lille chili
  • en lille håndfuld hakket syltede ingefær (kan undlades)
  • en lille håndfuld tranebær
  • 3 spsk eddike
  • 1 spsk brunfarin
  • salt og peber
  • 1 knivspids karry

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.