Opskrift farsbrød med spinat og fetaIngredienser800 g hakket kalv-flæsk1 løg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket2 æg2 dl havregrynsalt og peberFingerspids MerianFingerspids Timian1 pakke sliced bacon400 g frossen helbladet spinat200 g fetaSå var der sku økologisk kalv-flæsk fars på tilbud i Kvickly
Senest opdateret 1/02/16. Mørbradgryde i stegeso. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning
Jeg er vist gået i frikadelle-mode - men de smager altså også godt. Og så er det en nem måde at spise masser af protein (og det er sådan en kur min diætist har sat mig på)
Jeg skulle have kage med på arbejde i går og lavede 3 roulader - den klassiske med hindbærsyltetøj, en gulerodsroulade med citroncreme og den her vidunderlige roulade med rom/smørcreme
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Anonym22. aug. 2012 20. 52Hej OlgaJeg har lige prøvet dine frikadeller her i aften. De var gode, fik nok for lidt salt og peber i, da de ikke havde så meget smag
Slutter dagen af med en dejlig omgang træning og en lækker sund aftensmad. Min kæreste ville gerne have frikadeller, så jeg fiskede lige noget hakket svine- og kalvekød frem, som jeg heldigvis havde i fryseren
Første indlæg i det nye år. I dag er det første skoledag, efter en dejlig afslappende juleferie, hvilket også betyder, at der skal smøres madpakker igen
Jeg faldt over en opskrift på nettet, hvor de lavede gryderet i rømertopfen, så det skulle afprøves. Jeg brugte ikke den opskrift jeg fandt, men fandt på en anden måde med de ingredienser jeg godt kan lide
Jeg fandt ud af i dag at Arla har lavet en madlavningsfløde med 8 % fedt, så jeg sprang over fløde 9 % og prøvede med den hidtil ukendte madlavningsfløde
I går på mit arbejde lavede jeg en rigtig god salat og den så også rigtig godt ud. Den består mest af rå grønkål, noget jeg aldrig havde smagt før, men nu vil jeg helt klart anbefale at prøve det