-. -. E. n. d. u. e. a. g. p. å. B. i. t. z. o. A. s. r. ". V. b. k. j. v. æ. m. ,. l. h. f. D. T. ø. J. y. M. (. ). 4. 8. 1. 6. 2. 0. c. S. K. 3. è. n g
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartoflerog kyllingefilet i parmaskinke medfetaog salvie
-. J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. 8. 4. B. 6. T. 7
Og så er jeg virkelig vild med kombinationen af ovnbagte, søde kartofler, sprøde og syrlige æbler, saltet og cremet fetaog en lækker nøddeagtig tahindressing
Piskes eller blendes sammen og vendes på grønt / kartofler. Små Kartoflermed skrald. Feta ost. Halver dem og bag dem med olie og salt på høj varme så de tager farve 180 grader i ca 20 min
Fetaost i tern. Farsbrød kan laves på mange måder - her er én af versionerne. Alle ingredienserne røres sammen, formes til et farsbrød og dækkes med bacon i skiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.