Da jeg var i Frankrig og stå på ski i påskeferien, boede vi en flok på 19 mennesker i et chalet, hvor der bliver lavet mad til os hver aften efter en lang dag på ski
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Langtidsstegt nakkesteg med italiensk inspiration. Udgivet den 13. april 2015 by Karen Engell Dalsgaard. En duft af steg, rosmarin, salvie, citron og hvidløg fylder huset og får tænderne til at løbe i vand
Er så glad for min smoothie twister så jeg kan slet ikke undvære min smoothie nu. Bare det at lave dem synes jeg er så hyggeligt og farverne gør bare man får så meget appetit
Sig hej til det nye sunde hit herhjemme. Det her er det nye sunde hit herhjemme. Det er simpelthen noget at det mest enkelte at lave og det smager virkelig godt i forhold til hvor let og ikke mindst sund retten er
S. n. i. c. k. e. r. s. a. g. h. f. u. t. l. v. m. d. b. o. ,. J. p. C. D. æ. ø. j. O. å. M. I. 1. 8. y. K. 2. 0. 6. 3. 5. 4. ½. F. (. x. ). B. -. 7. L. N. /
Jeg er lidt en sucker for Engelsk mad med alt hvad det indebærer af tendenser der bestemt ikke hører under gourmetbegrebet, og i dag stod den på Cornish Fish Pie, en fiskeret fra Cornwall