Tyk karrysuppe
Kærlighed & Kikærter
Kærlighed & Kikærter
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer)
  • 1 spsk jordnøddesmør + lidt vand
  • spsk
  • 2 grofthakkede løg (gem skallerne og kog dem med)
  • 2 gulerødder i tern (1 cm)
  • 750 g. kartofler i tern (2 cm)
  • 1 squash i tern (1 cm)
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl couscous
  • 1 tsk chiliflager eller -pulver (eller frisk chili)
  • 1 tsk garam masala (eller spidskommen)
  • 3 spsk sojasauce
  • ½ lime
  • peber
  • persille
  • 1 spsk karry, chili og 1 tsk garam masala samt løg og gulerødder. Sauter det nogle minutter til løgene er klare, og tilsæt så kartoflerne, bouillonen og løgskallerne. Bring det i kog, tilsæt squash, og lad det så boble, boble, boble indtil gulerødder og kartofler er møre. Hiv løgskallerne op, og tilsæt så couscous. Couscous bruger vi til at gøre suppen tyk, men det skal ikke være grød. Bliver det for tykt, så tilsæt mere vand. Couscous er tilberedt næsten med det samme, men det fortsætter med at trække væde til sig. Slut af med endnu en spsk. karry, sojasauce, limesaft, peber og persille.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.