Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt. Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert ogsødt
Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt. Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert ogsødt
Så hvorfor ikke tage alle de grønsager man kan lide og så sylte dem på glas eller forære et lille glas væk til ens næremeste, det vil de helt sikkert sætte pris på
Pisk æggene til en luftig æggesnapsog ved massen i den tørre blanding. Alt lige fra frugttærter, trøfler, overdådige lagkager til spandauere, hindbærsnitter, brownies og marcipansnitter
B. L. Å. Æ. R. T. E. M. D. C. H. O. K. A. &. V. N. I. J. S. Y. 8. s. m. å. t. æ. r. e. f. o. p. 4. c. i. d. a. n. (. b. g. u. l. ). 2. 0. Ø. 1. ø. h. v. /. k. j. -. 3. 5. ,. y. P. F
(3-4 minutes)Nut brown butterHeat a pan then add the butter knob, heat until brown. 6oz Red snapper fillet - skin on & scaled 6oz Pearl barley (blanched then refreshed)1pint Chicken stock 1 1/2 oz Dried porcine mushrooms (soaked then diced) 1 Onion (finely diced) 1 Clove of garlic (pureed)½ bunch English spinach (washed, blanched then chopped) 2oz Butter (knobs)1oz Parmesan (grated) Lemon SeasoningPearl Barley RisottoHeat a pan & sauté the garlic & onions without color, add the porcini and sautéAdd the barley & chicken stock and cook as per normal risotto 10-12 minutes
Idag har det stået på festivitas i anledningen af sønnens fødselsdag hele dagen, så desværre er det ikke blevet til meget fotografering af tallerknerne - selvom de ellers har været fyldt med god mad
Denne morgenmadsret spiser jeg tit til hverdag sammen med et krus grøn the og evt. ½ avocado (er ikke nødvendig, men kan give lidt mere fylde hvis man har lyst til det)
Jeg har altid lyst til at bage - det er simpelthen noget af det hyggeligste jeg ved. Heldigvis har jeg en kæreste, der altid står klar til at spise hvad jeg laver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.