Det er efterhånden tredje år i træk at vi laver vores egen hjemmelavetrullepølse. Sådan en rullepølse lavet af et godt fedtfattig økologisk svineslag fra slagteren slår altså alle de varianter du kan få fra køledisken i supermarkederne
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Radiser, kartofler, persille, purløg, ærter, bær og meget meget mere. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
- Bland sukker og vand i en lille gryde. Varm op til sukkeret er smeltet. Lad sukkersiruppen køle af. - Pres citronerne og limefrugterne, så der er omkring 4 dl saft
Skøn hjemmelavet nutella med masser af smag og uden raffineret sukker. Server din hjemmelavede nutella til et bjerg af pandekager, med hjemmelavet marmelade og frisk frugt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.