Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen. God tid og gode råvarer er de perfekte ingredienser til en god simreret som ossobuco
Kartoffelmos ville også gå til ossobuco. Gremolata er noget du drysser hen over ossobuco´en. Navnet ”OssoBuco” er italiensk og betyder så meget som ”knoglens hul”
-. -. G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Læg halvdelen af kødskiverne i saucen, herefter halvdelen af løg- og gulerodsblandingen, dernæst resten af kødskiverne og til sidst resten af løg- og gulerodsblandingen – altså lagvis
Lad gryden simre et par timer, til kødet er mørt - det må gerne slippe benet. Før stegningen snittes kødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen, og drysses med peber, evt
dk - det er trods alt en opskrift med pasta. Jeg har lagt opskriften på pasta-eksperten. Hvordan du laver min version af ossobuco, kan du se på nedenstående link
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
Nu er det så, at du til min version af denne ret, skal bruge din største gryde - den skal være ret stor (og gerne tykbundet), for at kunne have alle ingredienser, der nu skal væltes i
-. -. -. A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Price's versiondog røg hele molevitten i en stegeso, som set, hos Klidmoster. Osso buccoen serveres med et frisk drys i form af gremolata, som er en blanding af frisk hakket persille, citronskal og friskpresset hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.