M. u. s. l. i. n. g. e. r. o. b. v. f. a. t. p. h. -. m. d. ,. k. å. N. ø. æ. V. H. 1. 0. D. F. q. O. y. j. (. 4. ). 5. 2. 3. /. S. L. c. è. R. T. 6. 7. K. 8. 9. å l
Det hele vendes sammen med muslingerne og den finthakkede bredbladet persille. Muslinger. Muslingerne renses og de åbne muslinger kasseres (hvis de lukker sig ved et let bank, så er de stadig levende og helt fine) Løg, chili og hvidløg sauteres i olivenolie i en stor gryde, til de er lækkert gyldne og gennemsigtige
H. v. i. s. j. e. g. n. u. r. m. l. –. h. a. d. t. æ. k. å. J. ø. b. p. F. o. A. ,. f. -. c. K. …. S. M. y. G. T. D. L. I. 3. 0. U. P. V. B. O. 2. 1. C. R. ”. 4. 8. 5. Ø. d g
Men det er pludseligt gået op for mig, at muslinger ikke behøver at være specielt dyre, og at de faktisk er utrolig lette at lave og ikke mindst smager fantastisk
Lav det selv og nyd det i kager, i pandekager, på brødet eller bare med en ske. Hæld indholdet over i et rent glas og pisk så det får en glat og lækker konsistens
1. a. n. d. (. c. 2. ½. -. 3. k. g. ). s. l. t. o. p. e. b. r. 0. m. ø. y. i. S. u. f. 4. h. v. A. D. ,. æ. G. L. å. 7. 5. I. j. 6. N. ´. V. M. H. R. /
M. m. s. a. f. r. n. e. t. d. b. k. y. i. ,. j. g. v. -. o. æ. å. l. h. u. H. N. p. ø. D. c. R. O. (. 4. ). 1. 5. 2. 3. 8. 0. /. F. S. L. K. 6. 7. V. T. 9. é. d g
Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den
I aften har jeg lavetmuslinger og sellerifritter, og det smagte himmelsk. Vend stavene i speltmel, fordel dem på en plade med bagepapir og stænk med olivenolie
Jeg har længe pønset på, at forsøge mig med at lave kødboller i tomatsovs med spaghetti til. Jeg havde oprindeligt planer om at lave det i vores fantastiske Römertopf, men da jeg faldt over denne opskrift hos Rachael Ray blev jeg simpelthen nødt til at prøve den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.