Indlægget er sponsoreret af Lidl. Nu er der ikke længe til påske, og jeg glæder mig helt enormt meget. Jeg skal ned og stå på ski, men hvis jeg havde været hjemme, så havde den stået på masser af påskefrokoster og familie-tid
Juleknas og juletraditioner banker på – og lige om lidt er det 1. søndag i advent. Min dejlige mand synes, at julen er noget hæsligt stads, som skal overstås og jeg er i den helt modsatte grøft og elsker nisser, dekorationer, traditioner og alt hvad der hører til af bagværk og konfektmageri – hyggen ved at lave det sammen med dem, jeg holder mest af – og ikke mindst at smage på godterne bagefter De lækreste luksus havregrynskugler med revet chokolade og mandelmel – MUMS
Så har jeg fået lavet en omgang luksus granola, som indeholder en masse lækre søde sager. Sødmen fra æblemos og tranebær spiller godt sammen med den hvid chokolade og derudover knaser det hele dejligt i munden
Rejesalat med Avocado, Kartofler og Bagte Grøntsager til 2 personer. Nogle gange skal det bare gå rigtig hurtigt med aftensmaden, og det kan det gøre på mange andre måder end rugbrødsmadderne
Det ville naturligvis være aldeles pinligt at poste en opskrift på almindelig pasta med kødsovs her på bloggen, så i stedet poster jeg en opskrift med almindelig pasta med kødsovs… kombineret med fløde
I dag er det blevet til Karrysild, rejesalat, røget laks med røræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød
Rejesalat til brunchen eller frokosten. Rør en dressing med de nævnte ingredienser, smag til. Vend asparges snitter (hvide), lidt hakket dild og optøede rejer i dressingen, og stil koldt til servering
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.