Jer der elsker spidskål, ved hvor godt det er. Skønt tilbehør med spidskål og et lille trick (på video) til hvordan du nemmest hakker/strimler din spidskål
Lad kålen dryppe godt af og læg den i et ovnfast fad med. Og så findes de også i flere farver. på panden i lidt olie – eller som i dagens ret, ovnbagt med topping
En spinatroulade med fyld af rejerog røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing. Tø spinaten op, tryk så meget vand som muligt ud af den og hak den groft med en kniv
Drys med citronsaft, salt og peber. Kyllingespyd med nudelsalat. Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt
Dryp med olivenolie, salt og peber. Start med at fjerne alle de grove blade fra spidskålshovedet. Skær fisken i fire stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Start med lidt og øg mængden når det bliver mayonnaise-agtigt i konsistensen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.