Jeg skulle lave en lagkage til min mors fødselsdag i fredags. Jeg er helt vild med Mette Blomsterberg, og på et tidspunkt var der på DR1 en serie der hed kongerigets kager, hvor Mette Blomsterberg tog rundt i Danmark og samlede opskrifter fra en række almindelige danskere
Hvad kan blive bedre og mere dansk end solmodne og søde jordbær. De svigter aldrig og selvom sommervejret i Danmark ikke altid er at finde, så kommer der altid lækre jordbær til
Vi bliver i det sunde, lette og velsmagende hjørne med denne pastasalat. Jeg var alene hjemme i går aftes, og så må middagsmaden gerne være let og hurtigt at gå til
Thailandsk omelet – Hemmeligheden bag en god omelet. by Anabell Posted on oktober 22, 2011. I Thailand, er det ikke ualmindeligt at spise varm morgenmad
Jeg vågnede af uforklarlige årsager lidt for udhvilet kl. 5. 20 i morges, og solskinnet bragede ind gennem vinduerne, så jeg kastede mig ud i en lille omgang fastende cardio i min smækre nye løbetrøje fra Nike Pro
Sund sommerfastfood. Det bliver til mange skønne lange dage i haven her i sommervarmen og aftensmaden skubbes gerne en time eller to, for der sker altså et eller andet med appetitten, når det er så varmt
Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
Opskrift med kyllingfilet. Kyllingebryst og kyllingfilet er utrolig sund og nem at. tilberede. Desværre kan begge dele hurtig blive tør og lidt kedelig
I går tilberedte jeg denne kyllingesalat. Hvis du ikke har særlig meget tid, men har lyst til noget der ligger let i maven, og på samme tid er lækkert, er denne kyllingesalat perfekt
En rigtig god måde at få brugt rester er at lave en pastasalat. Da vi stadig havde en lille rest kyllingekød fra da jeg kogte en hel kylling, og da jeg allerede havde lavet tarteletter af noget af det, skulle resten bruges på denne pastasalat
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
Hvidkål er en kålart, som efter min mening skal meget mere ind i varmen, hos danskerne. Så hvorfor ikke lave noget så 'gammeldavs som vor mor lav' det'
I dag er der kun 9 dage til juleaften, så nu står det snart på flæskesteg, gås og and i lange baner. Julemaden har jo ry for at være meget fed, men det behøver den ikke nødvendigvis at være