Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Rugbrød. Jeg er et af de mennesker, som ikke sover ret længe om morgenen. Derfor kan jeg godt lide at pusle rundt og gå og vågne, inden resten af huset står op
Jeg kan virkeligt godt lide at stå i køkkenet og lave mad især til folk som værdsætter det. I weekenden havde vi inviteret min søster, svoger og niece, som er de dejligste mennesker at lave mad til og her fik vi en lækker 3-retters menu som havde taget det meste af dagen at forberede
Brændende kærlighed – En følelse som man kan nære til en anden, en dansk film med hovedkaraktererne Anja og Viktor eller en langtidsblomstrende stueplante
Bagt kartoffelmos. Jeg elsker kartoffelmos. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Mums. Den kunne for min skyld godt også være Danmarks nationalret, men det var der i og for sig mange der kunne
Start med at piske æg, mælk og krydderier godt sammen. Steg baconen. Tilsæt pølserne efter lidt tid og lad det stege videre til pølserne er brune på siderne
Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. ) - så har du de møreste spareribs, som får tænderne til at løbe i vand
Jeg er på ingen måde til spareribs - eller i hvert fald ikke hvis det er sådan nogle fra køledisken i supermarkederne, så vil jeg faktisk hellere være fri
2 sider spareribs. Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Jeg elsker spareribs og så lige et par frilandsfætre her igår i køledisken. Bland marianden sammen mens du koger spareribs/revelsbenene i en gryde med et par peberkorn/laurbærblade og lidt salt i en times tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.