300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 lille stærk og hakket chili eller sambal oelek efter smag. 1 glas vand 300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 lille stærk og hakket chili eller sambal oelek efter smag
Det var vintermad, for også grønkål skal have frost for at komme af med bitterheden. Grønkål var basismad her nordpå – og grønkål er da også fyldt med vitaminer og mineraler
Server med et drys koriander. Jeg har brugt peberfrugt, gulerødder, majs og østershatte, men også broccoli, blomkål og diverse rodfrugter er meget egnede
Grøntsagerne skal stadig have godt med bid. Vend det hele og smag til med salt, soya og chilisauce. Start med at forberede alle grøntsagerne, så det hele er klar til tilberedning
Hvis du sidder og tænker, at det nærmest er umuligt (medmindre du rister et par skiver rugbrød, steger et spejlæg eller bikser en omgang grød sammen) så kan du godt tro om
Så skulle saucen også gerne have den rigtige konsistens. Wok med marineret kylling i kokossauce. Sauter porre, gulerødder og peberfrugt godt af og tag dem op af wokken og læg dem i en skål til senere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.