Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Smuk Quinoasalatmed granatæb. Spinattærtemed porrer og feta. Tit er tærtedej fyldt med smør, hvilket jeg ikke er helt fan af, og derfor har jeg lavet denne sundere version helt uden smør, men til gengæld med skyr og en smule olie
U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. i. l. f. k. p. h. ø. å. P. j. u. D. ,. v. S. /. y. ). Q. A. E. F. 2. I. 1. 0. q. 5. 3. 6. ½. 4. %. c. H. B. R. V
Krydr godt med salt og peber, og pynt quinoasalatenmed lidt ekstra frisk basilikum på toppen. Skyl agurken, og brug en ske til at skrabe den vandede midte ud med
Jeg har fået mig en ny yndlings sommersalat, og den deler jeg selvfølgelig med jer i dag. Og quinoasalaten blev simpelthen så smuk og var bestemt hele ventetiden værd
Og nu hvor jeg endelig har fundet en rigtig lækker bund (Her er den med broccoli og her med porre) som er dejlig nem, syntes jeg det er let som en leg at lave tærte
Det er aktuelt med frisk spinat, derfor denne dejlige tærte med spinat og fersk røget laks. Kom mel og salt i en skål og smuldr smørret heri, og saml dejen med vandet
Opskrift på quinoasalatmed varmrøget laks, feta og fransk dressing. Majspandekage med pizzasmag. Derfor “kvistificerede” jeg den og det kom der den her quinoasalatmed varmrøget laks, feta og fransk dressing ud af – og den sidder både lige i skabet og er let tilgængelig for jer
Her til aften har jeg, efter en dag med eksamensopgaveskrivning og arbejde, lavet en superfoodsalat, som jeg skal nyde sammen med min thai-kylling, som netop nu luner sig i ovnen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Opskriften er næsten den samme som denne, men med lidt ændringer. Det var også tilfældet her, så spinattærten som jeg tidligere lavede, fik lige et boost af "hvad har vi i køleskabet"
Det er nu ikke fordi, jeg går minutiøst op i, hvad min mad indeholder, men quinoa er et sundt, mættende og nemt tilbehør, som det er værd at have med på repertoiret ind i mellem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.