Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie
Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen. God tid og gode råvarer er de perfekte ingredienser til en god simreret som ossobuco
Jo, jo, den har været på før, opskriften på ossobuco og gremolata. Smag til med salt og peber. Små smider du ellers parmesanen i sammen med smørret, tager panden fra blusset og lægger låg på
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Lav gremolata ved at blande finthakket persille med knust hvidløg og revet citronskal. Drys dem med salt og peber, vend dem i mel og brun dem godt og grundigt
Ossobuco, bagt ricotta med frisk pasta. Ossobuco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
Langtidssimret OssoBucomed Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'. OssoBuco. Begynd med at grovhakke gulerødder, porrer og selleri i skiver og firkanter
Serveres medgremolata, d. …at jeg ikke har meget erfaring med at lave ossobuco og måske var det derfor, at kødet ikke blev særlig mørt, da jeg afprøvede nedenstående opskrift
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.