Påskefrokosterne venter liiige om hjørnet, og jeg har fundet en velkendt klassiker frem. Hønsesalaten. Den er ifølge undersøgelser en af danskernes foretrukne pålægstyper, når det gælder de luksuriøse smørrebrød
Kan i huske de dersens veninde bøger man altid skulle skrive i dengang man var ung pige. Well, jeg kan huske at jeg altid skrev "mors pizza" eller "svensk pølseret" under favorit spisen
De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter. Da jeg ikke har nået, at eksperimentere med en rødbedefromage, står den på gammeldags citronfromage
Jeg er ALTID fuldstændig proppet op med julemad efter en omgang julefrokost. Så jeg har altid stemt for at man ikke skal have risalamande til en julefrokost (det har man jo allerede fået juleaften), men istedet en let og frisk dessert, som lidt nemmere glider ned selvom maven egentlig er helt fuld
Jeg havde aldrig lavet en fragilité før, og håbede svigermor var tilfreds med min udgave, og heldigvis bragte den lykke hele bordet rundt til julefrokosten - også hos svigermor
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Årets julefrokoster er så småt ved at blive skudt i gang i alle kroge af det ganske land. Dejlig mad og underholdning, går ofte hånd i hånd på denne årets julefrokost dag, hvor medarbejdere kommer hinanden nærmere end i hverdagen
Jeg var også til Julefrokost her i Lørdags med kollegerne fra FitnessDK i Hjørring. De sidste par uger har min kalender været fyldt med aftaler, og jeg elsker at jeg har overskud til at se alle dem jeg har forsømt under diæten
I sidste uge lavede jeg noget så almindeligt som Svensk pølseret. Nøj, det var godt. . Jeg inviterede min bedste kammerat på aftensmad og han nærmest himlede med øjnene
Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Klip nu 3 steder i kanten af hvert stykke kød, så undgår du, at de "krøller" op når de svitses
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.