friske blåmuslinger. God fornøjelse Blåmuslinger i cremet sauce med urter 1,5-2 kg friske blåmuslinger1 bundt mellemstore gulerødder (200gr)3 stilke blegselleri2 skalotteløg1 fed hvidløg1 fennikel gerne med top25 gr smør1 bundt kørvel1 bundt purløg1 bundt dild2 dl hvidvin2,5 dl fløde1 tsk maizena 1 citronSkyl muslingerne og skrub dem godt og kasser de muslinger der er knuste og dem som ikke lukker sig når man giver dem et let bank mod køkkenbordet
Jeg har aldrig prøvet at lave blåmuslinger, men jeg har tit overvejet at prøve. De smagte rigtig godt og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver blåmuslinger
Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampedeblåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Oftest kan man få et kilo blåmuslinger til ca. 1 kg blåmuslinger (ferske). 1 kg blåmuslinger (ferske). Moules Mariniére er en af mine absolutte livretter
Blåmuslingerne. Blåmuslingerne. Blåmuslinger er lavet meget løst efter en opskrift i “Culinaria Italia”, hvortil jeg har tilsat en flok forskellige ting efter min smag
Blåmuslingerne er ofte fint rensede hvis du køber dem hos fiskehandleren, så lad dig ikke afskrække af tanken om flere timers rensearbejde (medmindre du selv samler muslingerne selv ved havet)
friske blåmuslinger. 1 1/2 kg friske blåmuslinger. Vi elsker muslinger. Denne ret er franskinspireret og den cremede grønne pestosauce smager helt vidunderligt til pastaen og muslingerne
D. e. n. r. t. k. a. d. u. s. v. b. å. o. m. f. g. h. N. æ. i. l. -. ,. c. V. 1. 3. 0. H. ø. j. J. p. I. y. ". S. 5. U. (. 4. ). /. 2. 6. F. G. A. T. 7. 8. 9. B. P. è
1500 g ferske blåmuslinger. 1500 g ferske blåmuslinger. Jeg har aldrig rigtig spist muslinger. I min verden var det noget de rige spiste som en delikatesse
blåmuslinger2 dl. 2 kg blåmuslinger. 2 kg. vermouth2 dl. vand3 laubærblade1 citron saft og skrovurter efter eget valgRens muslingerne godt og fjern skægget
Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.