Guleærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. En god, gammel ret kan man med rette kalde den for vi har i Danmark spist den i en eller anden form i flere tusinde år og i flere hundrede år på den måde vi kender i dag
Når ærterne er møre, blendes retten med en stavblender. Jeg lavede med vilje en stor portion, da jeg tænker resterne kan bruges til at eksperimentere lidt med i de kommende dage
På med en dåse god kokosmælk (gå efter en så høj kokos-procent som muligt) og de guleærter. Hak et stort løg og kom det i en gryde med en god sjat god rapsolie
Serveres til den kogte røgede skinke, salat og passer af sennep. Godt med peber og salt. Røgetskinke. Da kæresten så skinken komme ud af fryseren havde han allerede bestemt tilbehøret
Tilsæt til pastaen sammen medærter og majs og kog et par minutter. ærter. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen medskinke
Pynt med oregano og friskkværnet peber. Lufttørret/ røgetskinke i tynde skiver. Tag pizzaen ud og fordel salat, røget laks og den øvrige fyld på pizzaen
Tilsæt ærter, persille, salt og peber og spæd med lidt pastavand. ærter. Jeg brugte røgetskinke fra supermarkedets pålægsdisk, men serrano-, parma- og lignende skinker kan også bruges
Glaseret skinkemed grønlangkål. Servér med det valgte tilbehør. Glaseret skinke eller hamburgerryg. Fjern skind, net eller lignende fra skinken, og smør den hele vejen rundt med sennep/farin-blandingen
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.