D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
En nem ret lige at smide sammen til lækker aftensmad Anders elsker persillesovs, så det skulle på denne uges madplan og for at få lidt fisk ind, stegte vi et par fiskefileter til
Det er der helt sikkert nogen der kan, men ikke jeg. Fremgangsmåde Persillesovs. Med flæsk i indkøbskurven kunne jeg også få mulighed for at afprøve "kunsten" at lave en sovs uden meljævning (enhver undskyldning tæller)
Server sammen med en hel gryde kartofler og en opbagt persillesovs. Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
salt og peber. Persillesovs. grøntsagsbouillon eller kogevand fra kartoflerne. Persillesovs. Pisk æggene i en dyb tallerken, og bland rasp og mel i en anden tallerken
D. e. t. l. y. d. r. m. å. s. k. æ. i. g. ,. n. a. u. p. o. I. f. v. h. j. P. V. T. ). b. F. (. 2. -. 3. 5. ø. ½. 4. 1. S. R. L. N. O. . A. C. c. M. ) l
rugmel eller hvedemelsalt og pebermargarine til stegningpersillesovs. Bland rugmel, salt og peber og vend sildene heriBrun margarinen på en pande og steg sildefileterne ca
Ved ikke helt hvad det skyldes, men tror det hænger sammen med, at så mange har et helt specielt forhold til denne ret, og måske har jeg været bange for ikke at kunne leve helt op til det billede den enkelte har af denne ret
Dertil fik vi kartofler fra mandag ogpersillesovs igen. For nogle weekender siden drog Tommi på fisketur med hans far, svogerog ven samt en masse andre fremmede
Server det stegte flæsk med kartofler ogpersillesovsen. En klassiker jeg aldrig bliver træt af, og som kun bliver bedre af at bruge økologisk kød, det smager bare af mere
Efteråret sniger sig stille og roligt ind over os. Udbuddet af kål, rodfrugter og groft grønt er allerstørst i de næste måneder og ud over at det er supersund mad, er det også råvarer, som kan varieres på utallige måder
Når min mor lavede det her var der ikke et øje tørt , jeg elskede det som barn , kartofler og gullerødderne tager rigtig god smag fra kyllingen og det hele er saftigt og lækkert , den kolde sovs gør det hele endnu mere lækkert og ikke så tungt
Ud over kartofler ogpersillesovs plejer jeg at servere dampede grøntsager til, som f. Retten er så populær, at den har sin egen sang – det har bøf med løg nu også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.